Premier League - službena aplikacija slavne engleske profesionalne nogometne lige

Ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu sigurno nije potrebno ovu profesionalnu nogometnu ligu u kojoj se natječe 20 nogometnih klubova. No, možda nisu znali da postoji službena aplikacija putem koje se može pratiti sve što se tiče ovoga nogometnog natjecanja…

Matija Gračanin petak, 19. kolovoza 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Premier League 
Namjena Službena aplikacija engleske Premier lige
Android Play Store 
iOS App Store
Cijena Besplatan

Premier liga je dobro poznata engleska profesionalna nogometna liga koja ima i najviši rang u engleskom nogometnom sustavu. Unutar lige natječe se 20 nogometnih klubova, a nakon sezone koja traje od kolovoza do svibnja iduće godine,  tri zadnje plasirana kluba padaju u nižu ligu, Championship iz koje u Premier ligu dolaze prva tri plasirana.

Premier liga je nedavno otpočela, a već se odigravaju utakmice između najvećih i najpoznatijih klubova. To znači samo jedno; ovo je period kada u vrhunskom nogometu mogu uživati istinski ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu i pratiti neke od najvećih svjetskih klubova.

Kako bi mogli u svakome trenutku znati što se događa, čitati vijesti, pregledavati bezbrojne statistike i stalno na raspolaganju imati aktualne rezultate, najbolje je poslužiti se službenom aplikacijom. Štoviše, putem nje je moguće sudjelovati i u službenoj igri Fantasy i pridružiti se ostalih devet milijuna igrača (potrebno je otvoriti korisnički račun).

Osim što je putem aplikacije moguće dobiti pregled stanja savih klubova u natjecanju kao i odigranih utakmica, sve počinje tako da se izabere jedan ili više klubova koji se želi pratiti, pa će i prezentirani podaci tome biti podređeni. Ukratko, svi oni koji i inače imaju naviku pratiti Premier liga, s ovom će aplikacijom to moći još jednostavnije.