ReadEra - čitač digitalnih knjiga

Osim za surfanje i gledanje videa na YouTubeu, mobitel vam može poslužiti i za čitanje knjiga. Uz aplikaciju ReadEra mobitel ili tablet pretvaraju se u čitač elektroničkih knjiga, idealno za one koji ne žele kupiti ili si ne mogu priuštiti Amazonov Kindle ili koji drugi E-Ink čitač knjiga

Mario Baksa ponedjeljak, 20. srpnja 2020. u 06:00
Osnovni podaci
Naziv ReadEra
Namjena Čitač digitalnih knjiga
Lokalizirano na hrvatski Da
Android Play Store (besplatna), Play Store (premium)
iOS Nema
Cijena Besplatno
Cijena dodatnih mogućnosti (premium verzija) 69 kn

Imate li želje čitati knjige zavaljeni u fotelju, a još uvijek niste voljni izdvojiti novac za Amazonov Kindle ili neki drugi čitač knjiga s "elektroničkom tintom"? U tu svrhu možete iskoristiti mobitel ili tablet, a ReadEra je aplikacija koja će vam cjelokupno iskustvo učiniti ugodnim.

U program dodate putanje mapa u koje ste stavili datoteke pa će ih skenirati i na "policu" staviti čitljive dokumente, knjige, koje si možete organizirati, odnosno filtrirati.

Podržani formati su stvarno mnogobrojni: uz dva vjerojatno najpopularnija (PDF, EPUB), tu je podrška još i za datoteke Microsoftovog Worda (DOC, DOCX, RTF), Kindlea (MOBI, AZW3), DJVU, FB2, TXT, ODT i CHM.

Stranica programa: https://readera.org/en/book-reader

Akcija

GARMIN Fenix

Sportski sat, GPS, multisport, više modela i cijena

3099 kn 3699 kn Kupi


3-sistemski podni zvučnici

DAVIS ACOUSTICS MANI Mk2

Idealni za manje prostore i korištenje u sustavu kućnog kina zahvaljujući kompresijskoj komori. 40 -20,000 Hz, 4 ohma mini, 100 W, 92 dB.

5.399 kn 5.989 kn Kupi

Digitalno phono USB pretpojačalo

NAD PP4 C- KO

Nudi vrhunske sonične rezultate, ima mogućnost odabira MM/MC ulaza. Nova verzija AlpineSoft's VinylStudio Lite ripping softvera. Moguće povezivanje s većinom amplifiera, receivera i PC-a, SNR: 76 dB (MM); 78 dB (MC).

1.499 kn 1.799 kn Kupi