Textra SMS - pametnija i ljepša zamjena za upravljanje SMS porukama na smartfonima s Androidom

Premda je u posljednjih nekoliko godina službena aplikacija za slanje i primanje SMS poruka na Androidu itekako uznapredovala, mnogi i dalje s njom nisu zadovoljni i traže alternative. Textra SMS je jedna od trenutačno možda i najpopularnijih alternativa, a evo i zašto…

Matija Gračanin ponedjeljak, 21. ožujka 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Textra SMS
Namjena Alternativa za slanje i primanje SMS i MMS poruka
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatan

Textra SMS je lijepo osmišljena, funkcionalna, brza i vrlo upotrebljiva alternativa zadanoj aplikaciji za rad sa SMS i MMS porukama na Androidu. Da je tome doista tako, svjedoči i činjenica da je preuzeta više od deset milijuna puta te ima prosječnu ocjenu 4,4 pri čemu ju je ocijenilo više od četiristo tisuća korisnika.

Ono što ovu aplikaciju čini toliko zanimljivom širokom krugu korisnika, svakako je činjenica da je vrlo prilagodljiva. U ponudi je više od 180 tema, a sve je dodatno prilagodljivo pa će u aplikaciji uživati najviše oni koji vole sučelja pametnih telefona detaljno prilagođavati osobnom vizualnom senzibilitetu.

Uz lijepo sučelje i visoku razinu prilagodljivosti, Textra SMS nudi i odlično osmišljene mogućnosti. Uz geste za lakše upravljanje porukama, tu je mogućnost odgođenog slanja kao i slanja poruka u zadano vrijeme, brzo odgovaranje na SMS poruke, grupna razmjena poruka, opcija blokiranja poruka, brze glasovne bilješke i još zbilja štošta drugo.

Oni koji vole u porukama koristiti smajliće u ovoj će aplikaciji također uživati budući da ih aplikacija nudi nešto više od tri tisuće i to u različitim stilovima (nudi čak i smajliće s iOS-a). Tu je čak i chat bot koji pomaže da se lakše upozna s onim što Textra SMS ima za ponuditi. Zgodno je i to što je aplikacija kompatibilna s Pushbulletom, Android Wearom i Android Autom, a da bi stvar bila još bolja, aplikacija je besplatna.