Auto Message - automatsko odgovaranje na pozive, SMS i WhatsApp poruke

Bez obzira na razlog zbog kojeg bi netko htio automatizirati odgovaranje na pozive, SMS ili WhatsApp poruke, ovo je aplikacija namijenjena Android telefonima koja će upravo to odraditi onako kako se to očekuje te pri tom ponuditi i neke dodatne mogućnosti…

Matija Gračanin srijeda, 20. rujna 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Auto Message
Namjena Automatsko odgovaranje na SMS i WhatsApp poruke
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatan / 10,49 eur (Premium)

Postoji niz načina na koje se mogu automatizirati različite radnje na Android pametnim telefonima, no oni koji samo žele na svom smartfonu podesiti automatsko odgovaranje na pozive, SMS i WhatsApp poruke, bolje im je poslužiti se nekom od za to specijaliziranih aplikacija.

Među najboljih rješenjima toga tipa upravo je Auto Message. Uz već spomenuto automatsko odgovaranje na poruke i pozive pri čemu je moguće podešavati i određene uvjete koji moraju biti zadovoljeni da bi se aktiviralo automatsko odgovaranje, tu je i opcija slanja većeg broja poruka na niz primatelja, pa čak i mogućnost slanje poruka e-pošte.

Čitavu je stvar prilično jednostavno koristiti i podesiti (samo prije toga valja aplikaciji dati sva odgovarajuća prava), a posebno je zgodno to što prilično dobro radi s WhatsAppom pa se ova aplikacija može iskoristiti kako bi se napravio i svojevrsni (jednostavni) chatbot na WhatsAppu, iako za to postoje daleko bolja i prilagođenija rješenja.

Kod podešavanja automatskih odgovora, moguće je namjestiti da se odgovori aktiviraju samo određene dane u tjednu ili tijekom određenog vremena, a filtrirati se može i prema pošiljateljima poruka i pozivateljima. Dakako, tu su i drugi kriteriji.

Osnovna inačica aplikacije je besplatna, ali je zato prilično ograničena. No, tu je izdanje Premium koje stoji 10,49 eura jednokratno za privatne korisnike, kao i isto izdanje namijenjeno poslovnim korisnicima, ali za koje valja plaćati pretplatu koja stoji 103,39 eura godišnje. Naravno, u tim se izdanjima dobivaju sve mogućnosti te se uklanjaju i oglasi.