Jedinstvena plutajuća Appleova trgovina uskoro se otvara u Singapuru

Apple je poznat po tome da njihovi fizički dućani izgledom odskaču od ostalih. Posljednji u nizu dodatno se ističe svojim oblikom, ali i pozicijom

Sandro Vrbanus ponedjeljak, 24. kolovoza 2020. u 15:05

U Singapuru, velikom tehnološkom centru tog dijela svijeta, unutar luksuznog resorta Marina Bay Sands, ovih je dana osvanula neobična plutajuća lopta pozamašne veličine. Lokalni su mediji otkrili, a sada je Apple i službeno potvrdio, kako je riječ o njihovoj novoj fizičkoj trgovini, Apple Storeu, potpuno jedinstvenog izgleda, koja pluta na vodi marine.

Apple Marina Bay Sands, kažu iz Applea, bit će mjesto za razmjenu kreativnih ideja, istraživanje, povezivanje i stvaranje nečega novoga. Dakako, bit će to i mjesto gdje će se prodavati njihovi proizvodi, ponovno na jednoj od najekskluzivnijih i najskupljih lokacija u svijetu, kako uostalom i priliči kompaniji "teškoj" 2 bilijuna dolara.

Plutajuća šarena sfera nastavlja niz neobičnih Appleovih arhitektonskih rješenja kao što su staklena kocka na 5. aveniji u New Yorku ili u Istanbulu, potpuno staklena fasada u Seoulu, stakleni kvadar u Milanu, stakleno-drveni valjak u Bangkoku, i slično.

Najljepše i najneobičnije Appleove trgovine pogledajte u priloženoj galeriji: