Do ulaznice za Bug Future Show 2024 uz aktualno izdanje Buga

Ovogodišnji Bug Future Show održava se 8. veljače 2024. pod motom "The Sound of Infinity", a promotivni kod za preuzimanje ulaznice možete pronaći i u aktualnom print izdanju Buga

Vinko Krištić petak, 19. siječnja 2024. u 06:00

Bliži nam se Bug Future Show! Ovaj najdugovječniji tehnološki show u Hrvatskoj održava se već 11. put zaredom. Mozaik Event Centar u Zagrebu okupit će 8. veljače 2024. nekoliko tisuća zaljubljenika u tehnologiju. Ovogodišnji Bug Future Show održava se pod motom „The Sound of Infinity“. Sav sadržaj bit će usmjeren ka tehnologijama koje nam približavaju „zvuk“, odnosno „atmosferu“ daleke budućnosti i vremenske beskonačnosti, uz naglasak na razmišljanje i djelovanje izvan okvira, na istovremeno disruptivan i konstruktivan način.

Teme će biti vezane uz moć tehnologije da širi vidike, znanja, afinitete, mogućnosti i spoznaje, pa planiramo dovesti najprominentnije, najistaknutije i najprovokativnije govornike koje i sami ocjenjujemo „beskonačno vrijednima“ te nam je želja kroz program ponuditi publici znanja, iskustva i poruke o ulozi suvremenih tehnologija u kreiranju njihove svakodnevice, ali i vrijednosnog sustava kojeg uvijek nastojimo promovirati na BFS-u, temeljenog na toleranciji, prijateljstvu i uživanju u zajedničkoj strasti prema inovativnom.

Kako do ulaznice?

Ulaz na Bug Future Show je tradicionalno besplatan, ali do ulaznice ćete moći isključivo uz promotivni kod kojeg šaljemo u obliku pozivnice našim vjernim čitateljima, pretplatnicima, partnerima, forumašima. Ulaznice šaljemo dva tjedna prije BFS-a, stoga provjeravajte redovito vaš inbox.

Ipak, želite li biti sigurni da ćete upravo i vi dobiti dragocjenu pozivnicu, potičemo vas da kupite aktualno print izdanje Buga. U istom ćete pronaći i jedan promotivni kod koji će vam osigurati ulaznicu za BFS 2024.