Keynote predavanja na .debugu 2024 održat će tri globalno najuspješnija IT-jevca u našoj regiji...

Ovogodišnji .debug održat će se 6. i 7. lipnja u zagrebačkoj Laubi i Algebri, a više od stotinu predavača predvodit će nikad jači trio keynote govornika koji inače javno ne nastupaju - nikada!

Dragan Petric utorak, 12. ožujka 2024. u 06:00

Ulaznice za ovogodišnji .debug već su nekoliko dana u prodaji po vrlo povoljnim Early Bird cijenama, a prije nego vam otkrijemo čak 100+ predavača koji će sudjelovati u programu kojeg pripremamo na 6 paralelnih pozornica, s ponosom vam predstavljamo tri ovogodišnja keynote govornika s kojima ćemo započeti prvi i drugi dan našeg programerskog festivala.

Na .debugu će tako, po prvi puta u povijesti, javno nastupiti trojica globalno najuspješnijih osnivača tehnoloških kompanija u našoj regiji, po jedan iz Hrvatske, Srbije i BiH. Njihove prezentacije su neviđena rijetkost - neki od njih nastupaju "svake prijestupne", neki nikada... Na .debugu - sva trojica!

Predstavnik Hrvatske u ovoj trojci je Roberto Kutić, COO Infobipa, naše najveće tehnološke kompanije koja posluje u preko stotinu zemalja diljem svijeta te zapošljava nekoliko tisuća inženjera. 

Velika nam je čast što će na glavnom stageu .debuga nastupiti i Branko Milutinović, CEO Nordeusa, koji će doputovati iz Beograda. Milutinović uživa neviđeni respekt globalne tech i gaming zajednice, a Nordeus - kao i drugi projekti kojima se bavi na filantropskoj razini - predstavljaju jednu od najljepših priča regionalnog tech biznisa. 

Na posljetku, Igor Krezić, nekad fan Buga, danas najuspješniji IT-jevac iz Bosne i Hercegovine, osnivač mostarskog NSofta i CEO spin-off startupa Rolla, prvi će put - nakon što je prije puno godina skočio kroz prozor tvrtke prilikom obraćanja zaposlenicima - javno nastupiti upravo na .debugu.

Obećavamo vam - s velikim uzbuđenjem - neviđeno programersko ludilo 6. i 7. lipnja u zagrebačkoj Laubi i Algebri, a po svoje Early Bird ulaznice požurite već sada putem weba www.debug.hr jer ćemo uskoro krenuti i s prodajom po punoj cijeni.

Kako nam je bilo prošle godine, na .debugu 2023, pogledajte u 90-sekundnom videu u nastavku: