Objavljujemo imena svih 120 govornika na najvećem ikada .debugu

Ovogodišnje izdanje .debuga održat će se 6. i 7. lipnja u Laubi i Algebrinom kampusu, a danas, mjesec dana prije početka, donosimo imena svih 120 predavačica i predavača koji će tamo nastupiti

debug.hr petak, 3. svibnja 2024. u 06:00

Najveći programerski spektakl godine, dosad neviđena developerska manifestacija, .debug 2024, dogodit će se 6. i 7. lipnja na "starom" mjestu, u istom onom "proširenom izdanju" kao i lani. To znači da će, osim impozantne Laube i ultramodernog Algebrinog kampusa, zauzeti i čitav prostor koji smo izgradili samo kako bi ta dva dana mogao ugostiti što više zaljubljenika u softverski inženjering, dizajn i ostale povezane grane naše IT industrije.

Ove godine .debug, u svojem petom izdanju, značajno raste sadržajem i brojem sudionika programa, pa će tako na čak šest pozornica paralelno nastupati 120 predavačica i predavača kroz čak stotinu točaka programa. To je brojka kakvu dosad nije imala niti jedna konferencija u našoj regiji, ne samo developerska, nego uopće...

120 veličanstvenih

Danas ćemo vam otkriti svih 120 imena ljudi koji će svojim nastupima omogućiti da .debug 2024 bude vrhunsko i nezaboravno iskustvo svima koji ga posjete. Bit će tu developera, inženjera, dizajnera, softverskih arhitekata, CEO-ova, team leadova, istraživača, inovatora i menadžera – popis je zaista širok i raznolik, pa će svaki posjetitelj moći u svakom trenutku pronaći nešto što ga zanima. Pronađite sve detalje na debug.hr.

U slučaju da neko zanimljivo vam predavanje uživo i propustite, ne brinite – sve se snima i bit će dostupno za bingeanje svim vlasnicima ulaznica neposredno nakon .debuga.

Objava svih imena predavača tek je uvod u veliko razotkrivanje punog programa .debuga, koje najavljujemo za ponedjeljak, 6. svibnja – točno mjesec dana prije početka konferencije!

Ulaznice za ovogodišnji .debug su u prodaji na webu .debuga i sustavu Entrio, ali požurite po svoj primjerak jer ih već sada vrlo brzo ponestaje.

Najava developerskog događaja godine