Sve što trebate znati o .debugu 2024

Čak 120 govornika na stotinu predavanja u šest dvorana okupit će 6. i 7. lipnja ove godine dvije tisuće sudionika te predstavnike najboljih domaćih i regionalnih IT kompanija uz jedinstvenu atmosferu

debug.hr subota, 11. svibnja 2024. u 05:45

Nikad bogatiji program, inspirativni govornici te jedinstvena prilika za networking s predstavnicima domaće i regionalne IT zajednice, uključujući i poslodavce i programere – sve to bit će .debug 2024, najveća i produkcijski najbogatija konferencija održana na našim prostorima, čak i izvan IT industrije.

.debug 2024 održava se u modernom Algebrinom kampusu u Zagrebu, gdje će biti smještene četiri dvorane (#techtrends, #design, #hardcore i #masterclass), impozantnom prostoru Laube (najveća pozornica tracka #devslife) te u velikom šatoru između ta dva zdanja (specijalizirani AI stage #deeplearning).

Nikad bogatiji program

Svi sudionici tijekom 6. i 7. lipnja imat će priliku poslušati 100 predavanja, na pozornici će se pojaviti čak 120 predavačica i predavača, a osim toga tijekom oba dana bit će tamo i izlagački boothovi partnera konferencije. Poznati ".debug na otvorenom" bit će ponovno mjesto za predah, druženje i – kao i obično – poneki ozbiljniji poslovni razgovor ili dogovor oko zapošljavanja.

Bitno je naglasiti da svi posjetitelji .debuga mogu pogledati baš svih 100 točaka programa, bez obzira što se one događaju u isto vrijeme na šest trackova. Ulaznica za .debug, naime, omogućava i online pristup snimkama svih predavanja nakon održavanja konferencije, što je idealno za ljetno bingeanje kvalitetnog developerskog sadržaja.

Ulaznica svim posjetiteljima osigurava i goodie bag, koji će raznim poklonima napuniti Bug i sponzori, potom i popuste na ulaznice za partnerske događaje, kao i poziv na .debug party koji će se održati 6. lipnja navečer.

Zapratite .debug i na LinkedInu!

Generalni pokrovitelj .debuga je Hrvatski Telekom, a produkcijski partner Algebra.

Ulaznice, program konferencije i sve ostale informacije potražite na webu debug.hr.

Najava developerskog događaja godine