Električni romobili - Na vrućini gradskog asfalta

Sve što ste oduvijek htjeli znati o električnim romobilima, a niste bili dovoljno brzi da bi pitali ekipu koja se na njima vozi – doznali smo mi. Kakvi se sve romobili nude, kakve su osnovne razlike među njima, na što sve treba paziti prije i tijekom vožnje te koji bi vas od ponuđenih najlakše pretvorio u romobilista, pročitajte u našem velikom vodiču i testu koji je okupio šaroliko društvo modela

Sandro Vrbanus utorak, 31. ožujka 2020. u 00:00

Dolaskom proljeća i toplijeg vremena vjerojatno će se mnogi zapitati – moraju li baš automobilom ili javnim prijevozom putovati na posao, fakultet ili kamo god požele. Alternativu bismo u ranijim godinama redovito vidjeli u pješačenju ili vožnji bicikla, no oni imaju svoje nedostatke. Pješačenje je sporo, a pedaliranje je nekima naporno i može ih na cilj dovesti oblivene znojem – što je rijetko idealno. Kao odlično se rješenje, napretkom tehnologije i njezinim pojeftinjenjem, u posljednjih nekoliko godina pokazalo korištenje električnog romobila. Ono donosi najbolje od hodanja (jednostavnost, fleksibilnost i dostupnost), vožnje bicikla (brzinu), i električnih vozila (jeftin i ekološki pogon).

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 329 travanj 2020.

Akcija

GARMIN Fenix

Sportski sat, GPS, multisport, više modela i cijena

3099 kn 3699 kn Kupi


3-sistemski podni zvučnici

DAVIS ACOUSTICS MANI Mk2

Idealni za manje prostore i korištenje u sustavu kućnog kina zahvaljujući kompresijskoj komori. 40 -20,000 Hz, 4 ohma mini, 100 W, 92 dB.

5.399 kn 5.989 kn Kupi

Digitalno phono USB pretpojačalo

NAD PP4 C- KO

Nudi vrhunske sonične rezultate, ima mogućnost odabira MM/MC ulaza. Nova verzija AlpineSoft's VinylStudio Lite ripping softvera. Moguće povezivanje s većinom amplifiera, receivera i PC-a, SNR: 76 dB (MM); 78 dB (MC).

1.499 kn 1.799 kn Kupi