Honor Band 5 Sport stiže u Europu

Honor će i za europsko tržište predstaviti fitness narukvicu Honor Band 5 Sport kao financijski prihvatljiviju inačicu originalne Honor Band 5 narukvice koja je napravljena od reciklirane plastike

Matija Pavlić četvrtak, 7. studenog 2019. u 13:10

Honor će na europskom tržištu predstaviti svoju fitness narukvicu Honor Band 5 Sport, financijski prihvatljiviju inačicu aktualne Honor Band 5 narukvice.

Ova potonja narukvica na europsko je tržište stigla s cijenom od 30 eura, dok Sport inačica stiže s još nižom cijenom od 19,90 eura. Njezina glavna opcija je mogućnost fiksiranja na obuću čime se poboljšava preciznost pri mjerenju prijeđenih koraka i prijeđene udaljenosti.

Osim brojanja koraka i prijeđene udaljenosti Sport narukvica omogućava i praćenje fizičkih aktivnosti (na primjer ima sedam parametara vezanih za praćenje trčanja) te utrošenih kalorija (nema naprednijih opcija kao što je GPS i praćenje sna).

Honor Band 5 Sport narukvica realizirana je pomoću reciklirane plastike, otporna je na utjecaje vode do 50 metara dubine, ima autonomiju od oko dva tjedna uporabe na jednom punjenju (do 40 sati s uključenim praćenjem aktivnosti) te težinu od 13 grama.

Mogućnosti uključuju i prikaz primljenih poruka, mogućnost prikaza i odbijanja nadolazećeg poziva, budilicu te mogućnost pronalaska mobilnog uređaja. Uz narukvicu dostupni su remeni u šest različitih boja.