Honor MagicWatch 2 službeno predstavljen

Službeno je predstavljen pametni sat Honor MagicWatch 2 koji stavlja naglasak na autonomiju od 14 dana, praćenje fitness aktivnosti te zdravlja korisnika

Matija Pavlić srijeda, 27. studenog 2019. u 06:00

Honor je službeno predstavio novi pametni sat MagicWatch 2 koji se ističe po autonomiji od 14 dana, a usredotočuje se i na značajke kao što su fitness aktivnosti te zdravlje.

Sat je u stanju pratiti otkucaje srca, prijeđenu udaljenost, brzinu, broj potrošenih kalorija te SWOLF vrijednost za mjerenje učinkovitosti plivanja. Postojanost sata pri plivačkim aktivnostima osigurana je deklariranom vodonepropusnošću od 5 ATM-a te kućištem od nehrđajućeg čelika. Sat je u stanju pratiti kvalitetu sna, registrirati šest tipičnih poremećaja spavanja te pratiti petnaest različitih fitness aktivnosti.

Dolazi u dvije veličine, 42-milimetarskoj i 46-milimetarskoj, a tu je 1,2 odnosno 1,4-inčni AMOLED zaslon s gustoćom piksela od 326 točaka po inču. Tu je i Kirin A1 čip te 2 odnosno 4 GB interne memorije za pohranu podataka.

Prije spomenuta autonomija od 14 dana odnosi se na pretpostavku da korisnik svakog tjedna koristi GPS 90 minuta kako bi pratio svoje aktivnosti, obavi 30 minuta poziva putem Bluetooth povezivanja te vrši reprodukciju glazbe u trajanju od 30 minuta.

Na tržište stiže 12. prosinca s početnom cijenom od 179 eura za 42-milimetarski model te 189 eura za 46-milimetarski model.