Apple Music stigao na PlayStation 5

'Igrači s pretplatom na Apple Music mogu uživati u više od 90 milijuna pjesama, desecima tisuća odabranih i personaliziranih popisa za reprodukciju, glazbenim videozapisima u 4K i Apple Music Radiju'

Matej Markovinović četvrtak, 28. listopada 2021. u 18:46

Još se sredinom listopada počelo „šuškati“ da bi Spotify konačno mogao dobiti konkurenciju na PlayStationu 5, a sada je to službeno i potvrđeno – Apple Music od sada je dostupan za korištenje na Sonyjevoj igraćoj konzoli.

Naime, pretplatnici Apple Musica moći će bezbrižno slušati glazbu u pozadini prilikom igranja videoigara, baš kao što su to mogli i korisnici Spotifya.

„Korisnici PlayStationa 5 mogu pokrenuti aplikaciju Apple Music prije ulaska u igru ili tijekom igranja pritiskom na tipku PS na bežičnom kontroleru DualSense, kako bi pristupili Control Centeru i odabrali karticu Music Function“, piše na Sonyjevom blogu.

Foto: Sony
Foto: Sony

„Odatle Apple Music pretplatnici mogu pronaći preporuke koje odgovaraju videoigri koju trenutno igraju, odabrati popis za reprodukciju u svojoj biblioteci ili  već pripremljene popise za igranje“, dodaju iz tvrtke.

PlayStation 5 prva je igraća konzola na kojoj je službeno dostupna aplikacija Apple Musica, koji se još, osim na Appleovim proizvodima, može pronaći i na Androidu, Sonosu, Chrome OS-u, Amazon Echou i webu, prenosi The Verge.Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

BT APTX soundbar sa subwooferom

ACOUSTIC ENERGY Aego 3

Kombinacija suba i soundbara za sve one koji žele kompaktno kućno kino odličnog zvuka uz značajnu uštedu na prostoru. Kompaktan dizajn, digitalno povezivanje, daljinsko upravljanje, 2 x RCA Phono, 65VA

1.725 kn 2.299 kn Kupi

Bežični WiFi BT zvučnik

HARMAN KARDON OMNI 10 PLUS

Omogućuje jednostavno postavljanje bežičnog HD glazbenog sustava. Najbrži način da svoju glazbu učinite bežičnom bilo gdje u svom domu. Spotify, Chromecast, 52Hz~20kHz.

1.699 kn 1.919 kn Kupi