Activision službeno najavio Call of Duty: Black Ops 4

Ako ćemo biti precinziji, na promotivnim materijalima stoji naziv Black Ops IIII, a zašto su se odlučili za tu opciju umjesto rimskih brojeva nisu još rekli

Mateja Šop petak, 9. ožujka 2018. u 07:00

Novi nastavak u serijalu Call of Duty vratio se u ruke razvojnog tima Treyarch i zove se Call of Duty: Black Ops 4, objavio je izdavač Activision. Ovo je potvrda glasina koje kruže već neko vrijeme, a najviše igrača je bilo uvjereno u izlazak ove igre zbog kape koju je nosio košarkaš u ovom cvrkutu:

Inače je poznato kako nastavci ovih pucačina izlaze početkom studenoga svake godine, ali se Activision ove godine odlučio za početak listopada, vjerojatno jer 26. dana u tom mjesecu izlazi Red Dead Redemption 2.

Sve što je o igri do sada poznato je njeno ime i datum izlaska koji glasi 12. listopada. Sve ostale detalje će razvojni tim otkriti 17. svibnja kada će se održati Community Reveal Event.

Call of Duty: Black Ops 4 će sigurno izaći za PC, PlayStation 4 i Xbox One, dok je verzija za Nintendovu konzolu veoma upitna. Još jedna novost u odnosu na prethodnike je da će igru biti moguće kupiti i igrati putem Battle.neta, a budući da je Activision to isto napravio za Destiny 2, odluka nije neobična.