Bloody Harvest ovog četvrtka stiže u Borderlands 3

Od četvrtka će svi vlasnici novog nastavka u popularnom serijalu pucačina moći sudjelovati u prvom sezonskom eventu koji donosi neke novosti

Mateja Šop utorak, 22. listopada 2019. u 06:00

Borderlands 3 izašao je prije malo manje od mjesec i pol dana, a tim se do sada najviše bavio izdavanjem hotfixeva za novi nastavak u popularnom looter shooter serijalu. Nažalost, ono što su do sada pokrpali nije baš oduševilo igrače, jer nisu ispravili neke tehničke probleme koji neke muče i vještine nekih Vault Huntera, kao i hrpa popularnih oružja pokupili su drastične nerfove (u prijevodu, oslabljeni su i puno manje zabavni za korištenje).

Ipak, za par dana započinje prvi konkretni događaj unutar znanstveno-fantastičnog svijeta Borderlandsa koji će možda vratiti vjeru igrača u Gearboxove sposobnosti izrade zabavnog iskustva. Bloody Harvest bit će prvi u nizu besplatnih sezonskih događanja koji će trajati od 24. listopada do 5. prosinca. Za sudjelovanje morate u priči prvi puta odletjeti s Pandore i na ostalim ćete lokacijama naletjeti na novu vrstu neprijatelja i skupljati potrebne materijale za otkrivanje nove mape.

Osim novih neprijatelja, tim je pripremio takozvani Terror Debuf radi kojeg ćete biti manje precizni kad pucate i oružja će vam biti slabija, upoznat ćete novog NPC-ja na Sanctuaryju III, ubijati novog bossa imena Captain Haunt, skupiti par novih oružja komada opreme, kao i otključati nove kozmetičke dodatke za likove. Zasad još nema govora o tome hoće li uz Bloody Harvest i stići prva konkretna zakrpa, ali se pretpostavlja da bi mogla. Uz ovaj event, još uvijek je aktivna proslava 10. obljetnice postojanja serijala, a sutra započinje četvrti tjedan i "Mayhem on Twitch" kroz koji će igrači lakše doći do Anointed oružja i opreme (najbolja vrsta koju možete nabaviti).

Borderlands 3 izašao je 13. rujna za PC, PlayStation 4 i Xbox One, i unatoč ekskluzivnosti za Epic Games Store igra je ostvarila sasvim dobre prodajne rezultate. Verzija za Steam trebala bi postati dostupna u ožujku, kada istekne period ekskluzivnosti. Ova je pucačina pokupila solidne ocjene, dok naše dojmove možete pročitati ovdje. Gearbox planira dugo izdavati nove sadržaje za Borderlands 3, a ako se želite više informirati o novom nastavku, posjetite službene stranice.