Burnout Paradise Remastered stiže na PC idućeg tjedna

Nešto manje od pola godine nakon što je za konzole izašla modernizirana verzija ove trkaće igre moći će je zaigrati i PC igrači, dok Origin Access pretplatnici mogu već sad početi voziti

Mateja Šop nedjelja, 19. kolovoza 2018. u 13:00

Krajem veljače je EA najavio Burnout Paradise Remastered, uljepšanu verziju odlične trkaće igre prilagođenu modernim sustavima. Igra je najprije izašla za PlayStation 4 i Xbox One, a kritičari su bili prilično zadovoljni poslom kojeg je razvojni tim Criterion Games obavio.

Uz samu najavu, stigle su i informacije o PC verziji za koju je izdavač samo rekao da stiže do kraja ove godine. Iako kraj nije još toliko blizu, manje od pola godine bilo im je dovoljno da pripreme i ovu verziju igre.

Vijest je objavio razvojni tim putem Twittera uz sljedeći dodatak: "Da, Big Surf Island je po prvi puta došao na PC. Igra također uključuje sve besplatne nadogradnje, Party Pack, Legendary Cars, Toy Cars, Boost Specials i Cops and Robbers Pack. Uz to, ima podršku za 4K UHD, ako se vaš monitor može nositi s tim divotama".

EA je uz to ubacio igru u svoj Vault, kojem mogu pristupiti Origin Basic i Premier pretplatnici. Ako plaćate osnovnu pretplatu koja košta 3,99 eura mjesečno možete isprobati igru kroz Trial verziju u trajanju od 10 sati, a ako ste se odlučili na Premier pretplatu i plaćate 14,99 eura mjesečno, već sada imate pristup cijeloj igri.

Svi drugi igrači moći će Burnout Paradise Remastered kupiti i na računalima ga zaigrati od 21. kolovoza. Ako vam trebaju detalji, pronaći ćete ih ovdje, a ako ste zainteresirani za Origin Access pretplatu, više informacija nalazi se na ovim stranicama.