Crusader Kings II besplatan na Steamu

Paradox Interactive narednih nekoliko dana na Valveovom servisu nudi igračima opciju besplatnog dodavanja ove strateške igre u svoju kolekciju

Mateja Šop petak, 6. travnja 2018. u 15:23

Kao što igrači jako vole Crusader Kings II, tako je i izdavaču Paradox Interactiveu draga ova njihova strategija koja je prije mjesec i pol dana proslavila šesti rođendan. Od njenog izlaska 2012. godine je Paradox izdao brojne ekspanzije i dodatke, a svi koji je nisu imali prilike zaigrati to sada mogu napraviti besplatno.

Putem Twittera je stigla obavijest da svi zainteresirani igrači određeno vrijeme mogu igru besplatno dodati u svoju kolekciju igara na Steamu.

Za razliku od ponude za This War of Mine, Crusader Kings II ostaje u vašem vlasništvu jednom kad ga dodate, pa ako vam se dopadne ono što vidite možete krenuti s ulaganjem u DLC-ove i ekspanzije koje se trenutno nalaze na popustu. Paradox je pripremio Love Bundle i Dynasty Starter Pack za one koji žele upotpuniti iskustvo, pa se za njih, kao i za besplatno preuzimanje osnovne igre zaputite ovdje.

Najnovija ekspanzija koja je izašla za ovu povijesnu strategiju smještenu u razdoblju srednjeg vijeka pozabavila se Kinom, a najnovijom zakrpom su popravili Finsku. Ako vas zanima u što ćete se upustiti posjetite službene stranice, a ako se za vrijeme igranja pogubite, Paradox ima i službene Wiki stranice.