IO Interactive objavio što sve u veljači stiže u Hitman 3

Nova igra u poznatom serijalu danskog studija prilično je dobro prošla kod kritike i igrača, a uskoro stižu novi sadržaji

Mateja Šop petak, 5. veljače 2021. u 07:00

Hitman 3 je prvi hit u 2021. godini, a razvojni tim IO Interactive je već pokrio troškove razvoja. Nove avanture Agenta 47 zaokružuju trilogiju World of Assassination, a svi koji su se zabavljali u prijašnjim nastavcima, opet to mogu raditi na novim i poznatim lokacijama. Kao i s prethodne dvije igre, Danci su odlučili svakog tjedna besplatno dodavati nove sadržaje u igru, pa su fanovima prenijeli što u veljači mogu očekivati.

Trend koji je započeo prije pet godina se nastavlja, pa novosti uključuju Featured Contracts, Escalations i Elusive Target zadatke, a osim toga najavljena je i zakrpa koja će stići 23. veljače i dodatno popraviti i balansirati iskustvo. Evo kako izgleda raspored:

  • 4. veljače: The Baskerville Barney Escalation
  • 11. veljače: Dubai Featured Contracts
  • 18. veljače: The Sinbad Stringent Escalation
  • 23. veljače: The Gauchito Antiquity Deluxe Escalation, The Proloff Parable Deluxe Escalation, Dartmoor Featured Contracts
  • 26. veljače do 8. ožujka: The Deceivers Sapienza Elusive Target

Ako ne znate što koji tip misije uključuje, evo kratkih objašnjenja. Escalation Contract uključuje misiju u kojoj morate smaknuti jednu ili više meta, a za vrijeme trajanja dobivat ćete dodatne zadatke koji će vam posao otežati. Featured Contracts su obične misije s posebnim uvjetima koje ovog mjeseca određuju MinnMax i KindaFunny. Za kraj ostaju Elusive Target misije u kojima imate samo jedan pokušaj za uhvatiti metu, a ako vam to ne pođe za rukom, morate čekati sljedeću rotaciju.

Hitman 3 je izašao 20. siječnja za PC ekskluzivno putem Epic Games Storea, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i Switch, a igrači mogu očekivati nove sadržaje svakog mjeseca dok tim ne odluči da je vrijeme za nešto drugo. Osim ove igre, trenutno rade i na novom James Bond naslovu o kojem tek moraju otkriti više detalja. S obzirom na uspjeh s ovim serijalom, vjerujemo da je igra u dobrim rukama, kao što su i ljubitelji Hitmana dobili odličan završetak trilogije. Sve detalje možete pronaći na službenim stranicama, dok se najnoviji trailer, koji demonstrira vještine najpoznatijeg ćelavog plaćenika, nalazi u nastavku.