Izašao Middle-earth: Shadow of War

Tri godine nakon izlaska originala igrači mogu opet ući u svijet Međuzemlja i okupiti svoju vojsku Orkova

Mateja Šop utorak, 10. listopada 2017. u 23:46

Warner Bros. se pošteno pozabavio promocijom za novu igru u popularnom Tolkienovom svijetu - dobili smo trailere za svako pleme Orkova u igri, a upitno ubacivanje "loot boxeva" u kampanju za jednog igrača osiguralo je da se o Shadow of Waru stalno priča.

Kritičari su svoje presude igri dali jučer i gotovo su svi veoma zadovoljni. Nije se mnogo pričalo o mikrotransakcijama, a oni koji su odlučili dotaknuti tu temu rekli su kako igrači zapravo ne gube ništa ako ne žele dodatno investirati u igru i tako dolaziti do nadogradnji. Prosječna ocjena koju Shadow of War trenutno ima je 84/100, dok se igrači koji su ocijenili igru na Steamu, njih nešto manje od 700, slaže s tim i igra na Valveovom servisu trenutno ima 85% pozitivnih ocjena.

Middle-earth: Shadow of War opet vas stavlja u ulogu Taliona i ljutitog Celebrimbora, a razvojni tim Monolith Productions potrudio se da igra bude veća, opsežnija i kompleksnija od prethodnika u svim pogledima. Ako želite zaigrati igru to možete napraviti na PC-u, PlayStationu 4 i Xboxu One, dok ćete detalje o raznim verzijama koje se prodaju i sve ostale informacije o igri pronaći na službenim stranicama.