Najavljen kompetitivni multiplayer mod za Hitman 2

IO Interactive i Warner Bros. nastavljaju s objavljivanjem detalja za novu akcijsku igru sa šuljanjem, a izgleda da po prvi put u serijalu stiže multiplayer

Mateja Šop subota, 13. listopada 2018. u 07:00

Od najave Hitmana 2 početkom lipnja objavljeno je podosta informacija o novoj igri u akcijskom serijalu gdje kao Agent 47 nastojite što suptilnije ukloniti svoje mete. Uz povratak na tipično izdavanje današnjih AAA igara koje uključuje osnovnu igru i Season Pass, umjesto epizodičnog kojeg je IO Interactive isprobao s prijašnjim nastavkom, dobili smo brežuljak trailera i detalja.

Osim što je poznato nekoliko lokacija koje će ćelavi agent posjetiti, to da će vratiti mape iz prijašnjih igara, da igra već ima dostupan Sniper Assassin mod u kojem dvoje igrača zajedno uklanja mete čime je po prvi puta u serijalu ubačen kooperativni način igranja, sada stiže vijest o kompetitivnom multiplayer modu imena Ghost Mode. Evo kako on izgleda:

U njemu će dvoje igrača demonstrirati tko ima bolje vještine. Svaki meč počinje na isti način - stavljeni ste na mapu na istu lokaciju i oboje upravljate Agentom 47. Mete su svakog puta nasumično odabrane, pa ćete morati koristiti svo znanje i vještine koje ste do sada u single playeru stekli kako biste prvi i u što kraćem roku eliminirali najveći broj meta. Kada vaš protivnik nekoga ukloni, imate kratko vrijeme za odgovoriti, a morate paziti jer se ne računaju ubojstva koja imaju svjedoke.

Iako možete pratiti što protivnik radi, svako izvršava svoje zadatke u posebnom svijetu, pa ako je kod vas kaos, to ne utječe na ono što se kod konkurencije događa. Također, ono što je bitno je da svaki put krećete bez opreme koja se nalazi raštrkana po kutijama na mapi, a prva osoba koja ubije pet meta je pobjednik.

Kada igra postane dostupna, Ghost Mode će biti dostupan samo na mapi Miami, dok će tim postepeno dodavati druge mape nakon izlaska. Datum kojeg su IO Interactive i Warner Bros. odredili za izlazak Hitmana 2 je 13. studeni, a predbilježbe su otvorene već nekoliko mjeseci. Igra je u izradi za PC, PlayStation 4 i Xbox One, dok ćete sve ostale detalje, o svijetu Hitmana 2, kao i o predbilježbama i verzijama koje je moguće kupiti, pronaći na službenim stranicama.