Najprodavaniji naslovi na Steamu (04.10. - 10.10.)

Svježe objavljena Amazonova masovka New World je i prošlog tjedna bila najtraženija, no pogled na tablicu najprodavanijih otkriva favorita koji će narednih tjedana sasvim sigurno preuzeti vodstvo

Damir Radešić ponedjeljak, 11. listopada 2021. u 12:03

Obzirom da već poduže nismo dobili niti jedan spomena vrijedan MMO, ne čudi da su se ljubitelji tog žanra pomamili za New Worldom, Amazonovim prvijencem koji je još jedan tjedan zablistao na samom vrhu ljestvice najprodavanijih naslova na Steamu. Kako smo pisali, isti nas vodi u fantazijski svijet inspiriran kolonizacijom američkih kontinenata uz dozu magije, rivalstva i dakako, gomile zadataka koje valja obaviti.

Premda je ovotjedni rezultat za svaku pohvalu, moramo primijetiti kako je prošli ponedjeljak New World zauzimao prva dva mjesta sa standardnim i Deluxe izdanjem, no danas je zastupljen samo s jednim što je očit znak da interes potencijalnih novih igrača polako jenjava.

Doduše, pogled na ljestvicu otkriva kako s većina igrača orijentirala na drugi oblik zabave, točnije na Battlefield 2042 koji je već s predbilježbama okupirao gornju polovinu listu sa sva ti izdanja od kojih najskuplje, Ultimate Edition, košta paprenih 109,99 eura, no istinski fanovi ovog dugovječnog serijala su očito spremni i na tu financijsku žrtvu kako bi se domogli omiljene zabave.

Kad već spominjemo ovu franšizu, recimo kako je u suradnji s Electronic Artsom, Steam ponovo snizio cijenu prethodnog izdanja Battlefield V za masivnih 90 posto, te ga do 18. listopada možete kupiti za samo 5,99 eura.

Od ostalih značajnijih naslova koji su prodajnim rezultatima uspjeli ostaviti trag, ističe se i Nickelodeon All-Star Brawl, platformski borbeni naslov koji ugošćuje popularne likove iz animiranih serijala ove televizijske kuće i na njima specifičan otkačeni način ih ubacuje u jednako šašave borbe.