Objavljena prva velika nadogradnja za Company of Heroes 3 s gomilom ispravaka i poboljšanja

Iza imena Operation Sapphire Jackal krije se nadogradnja koja u Company of Heroes 3 donosi preko 1.300 nužnih ispravaka uz obećanje kako će uskoro uslijediti nova poboljšanja

Damir Radešić srijeda, 29. ožujka 2023. u 12:21

Relic Entertainment je jučer objavio prvu veliku zakrpu za Company of Heroes 3, njihov svježi RTS koji je nakon sedam manjih patcheva podignut na verziju 1.1.0. U poratnom opisu autori navode preko 1.300 ispravaka bugova, promjena i poboljšanja koje su uspjeli "pokrpati", a obzirom da ih je uistinu previše, kompletan spisak svih izmjena potražite ovdje. Novom zakrpom čija "težina" premašuje dva gigabajta su otključane i kozmetičke nadogradnje koje su pak vezane uz izazove, a osim dnevnih, developeri su uvrstili i tjedne koje je nešto teže ispuniti i resetiraju se svake subote.

Kao što smo očekivali poučeni iskustvom iz drugog poglavlja ovog serijala, rješavanjem izazova se otključava posebna moneta "Merits", odnosno zasluge, kojima je moguće kupiti neke kozmetičke nadogradnje, no one najbolje se kriju iz "War Bondsa", odnosno obveznica koje pak moguće samo kupiti za stvarni novac, odnosno mikrotransakcijama.

Iako je većina igrača zadovoljna tempom kojim Relic nadograđuje Company of Heroes 3, još uvijek se čeka otključavanje službenih ljestvica u multiplayeru i mogućnost snimanja mečeva, a navodno su u pripremi i nove mape, poboljšanja talijanske kampanje koja, kako smo i spomenuli u našem osvrtu, realno ne pruža nikakav izazov zbog pasivnog protivnika, kao i mogućnost bolje kontrole kamere što uključuje i udaljenost pogleda.