PlayStation Player Celebration po prvi put u Hrvatskoj, igranjem i znanjem do PlayStationa 5

Podijeljen u dvije faze, Player Celebration je ove godine pokrenut i u Hrvatskoj pod nazivom Osvoji prijestolje, a igranjem se mogu osvojiti vrijedne nagrade uključujući PlayStation 5

Damir Radešić petak, 29. listopada 2021. u 15:36

Igrači s područja Republike Hrvatske se mogu prijaviti na ovogodišnji Player Celebration kojeg organizira PlayStation, a orijentiran je timskom radu. Pod imenom Osvoji prijestolje, ova nagradna igra je podijeljena u dva kruga, od kojih je prvi započeo jučer i traje do 1. studenog, a cilj je okupiti što veći broj igrača iz Hrvatske i zajednički igranjem sakupiti određeni broj bodova na tri razine.

Nagrade se osvajaju igranjem bilo koje igre po izboru samih igrača, zajedničkim igranjem kooperativnih i kompetitivnih naslova, te dijeljenjem sadržaja (slike zaslona ili videa) putem Share opcije s prijateljima na PSN mreži ili na društvenim mrežama što se dodatno vrednuje.

Drugi dio traje samo dva dana, 17. i 18. studenog, a svaki će prijavljeni igrač imati priliku osvojiti nagradu odgovaranjem na pitanja koja će se pojaviti na službenim stranicama igre Osvoji prijestolje.

Glavne nagrade u drugom krugu su konzola PlayStation 5, komplet prstenja sa simbolima karakterističnima za PlayStation, te jedne slušalice s mikrofonom Pulse 3D uz koje sretnik dobiva digitalni bon za PlayStation Store u vrijednosti od 100 dolara, a u prvom, ovisno o dosegnutoj razini, je moguće osvojiti ekskluzivne avatare za PSN, kao i dinamičnu temu kojom možete ukrasiti sučelje svog PlayStationa 4, nažalost ne i PlayStationa 5. Prijave se primaju na službenom webu.