PUBG premašio 15 milijuna prodanih jedinica

Jučer je ova Battle Royale igra ostvarila novi rekord na Steamu, a uz to je stigla još jedna dobra vijest o prodajnim rezultatima

Mateja Šop četvrtak, 12. listopada 2017. u 18:00

PlayerUnknown's Battlegrounds, ili mnogima draža kratica PUBG, je definitivno najveći hit ove godine. Ova Early Access igra u popularnom Battle Royale žanru od izlaska krajem ožujka konzistentno raste poprilično nevjerojatnom brzinom, a razvojni tim i Brendan "PlayerUnknown" Greene imaju još impresivnih podataka za podijeliti.

Jučer je ovu igru na Steamu u jednom trenutku istovremeno igralo više od dva milijuna igrača, što je novi rekord za Valveov servis kojeg zadnjih mjesec dana zapravo stalno ruši ova igra. Uz to, Bluehole Inc. je objavio kako je PUBG sada premašio 15 milijuna prodanih primjeraka. Uzevši u obzir da se radi o Early Accessu i da je igra dostupna samo za PC, očito je da igrači znaju što žele i da su s PUBG-jem to i dobili.

PUBG bi trebao napustit Early Access do kraja ove godine, kada bi se trebala pojaviti i verzija za Xbox One, dok vlasnici PlayStationa 4 još uvijek čekaju službenu objavu, iako je tim rekao kako su počeli razmatrati port za Sonyjevu konzolu. Ako vas zanima nešto drugo o ovom hitu, posjetite službene stranice gdje se nalaze sve bitne informacije.