Rage 2 i Absolute Drift besplatni u Epic Games Storeu

Epic Games ovog tjedna opet nudi dvije besplatne igre, jednu za ljubitelje FPS i AAA igara, a drugu za one koji vole utrkivanje i otvoreni su prema indie igrama

Mateja Šop petak, 19. veljače 2021. u 06:00

Svakog nas tjedna Epic pripremi na nove ponude koje nas čekaju u njihovoj trgovini, a osim što su prošlog četvrtka odradili prvu prezentaciju u kojoj su pokazali igračima što mogu očekivati u njihovoj trgovini, najavili su koje ćemo igre moći besplatno dodati u svoju, sve veću i veću, kolekciju igara. Od kraja 2018. godine podijelili su više od 150 igara, a počeli su naizmjence dijeliti jednu pa dvije. Ovog četvrtka dočekale su nas dvije, i to jedna AAA i jedna manja, ali vrlo dobro ocijenjena.

Malo tko je mislio da će id Software dobiti drugu priliku s IP-om Rage, ali ih je Bethesda spojila s timom poznatim po eksplozijama i otvorenim svjetovima, uz napomenu da zadrže odlične FPS mehanike iz Doom reboota. Rezultat nije nažalost bio ono što su htjeli, ali je Rage 2 svejedno solidna makljaža u post-apokaliptičnom svijetu koju sad, ako ništa drugo, možete u cijelosti besplatno isprobati. Sve što morate napraviti je posjetiti ove stranice i imati korisnički račun kod Epica.

Druga igra namijenjena je ljubiteljima trkaćih igara i onima koji to žele postati. Absolute Drift izašao je krajem srpnja 2015. godine i pokupio izuzetno dobre ocjene. Kao što joj ime kaže, cilj je usavršiti vještinu driftanja, a tim je pripremio šest automobila, tri igraća moda, pet lokacija koje možete po želji istraživati, a ako ste kompetitivno nastrojeni, možete uspoređivati svoja vremena prelaska i pogrešaka na Online ljestvicama. Tim je nedavno pripremio novu igru koja je oduševila ljubitelje utrkivanja, Art of Rally, pa ako vam se dopadne Absolute Drift, imajte i ovu drugu na umu. Za besplatno preuzimanje zaputite se na ove stranice.

Kao i uvijek, rotacija stiže sljedećeg četvrtka u 17 sati, a ove dvije igre zamijenit će atmosferičan spoj simulacije i RPG-a s velikim naglaskom na čitanju i priči, Sunless Sea. Ne znamo hoće li Epic uz ovu igru dodati još koju, ali ćemo vas svakako podsjetiti kada do promjene dođe. Već kad smo kod Epicove trgovine, u sklopu prve prezentacije i najave ekskluziva pripremili su i novu rasprodaju koja je aktualna do 25. veljače, pa možete proučiti cijelu ponudu i uštedjeti novce još tjedan dana ako želite proširiti svoju kolekciju igara.