Službeno najavljen Rage 2

Nakon što su prošlog tjedna procurile informacije i nakon nekoliko kriptičnih slika, Bethesda je službeno najavila novu Rage igru

Mateja Šop ponedjeljak, 14. svibnja 2018. u 20:22

Bethesda nikako da dobije priliku sama najaviti svoju novu igru. Nakon što je prošlog tjedna kanadski Walmart objavio sliku s hrpom nenajavljenih novih igara, među kojima je bio i Rage 2, odlučili su to prihvatiti i objavljivati ovakve cvrkute:

Nakon toga je Bethesda objavila još nekoliko slika zbog kojih su mnogi zaključili da se zbilja radi o nastavku na pucačinu u kojoj dosta vremena provodite vozeći se po raznim lokacijama. Uz to su rekli kako će nešto više detalja objaviti u ponedjeljak, no prije službene najave opet je uskočio Twitter korisnik Wario64 i objavio procureni trailer.

Par sati nakon, dobili smo i ovaj službeni koji izgleda ovako: 

U opisu koji stoji ispod videa, Bethesda je obećala gameplay trailer i više informacija o igri sutra, a osoba koja vodi službeni Rage 2 Twitter profil odlučila se još jednom našaliti na račun informacija koje su do javnosti došle ranije nego što su trebale.

Iako je prema službenom traileru teško pretpostaviti u kojem je smjeru razvojni tim id Software odlučio odvesti serijal, prema onome što stoji na službenim stranicama surađivali su s razvojnim timom koji je radio na igri Mad Max i koji je još poznat po akcijskom serijalu Just Cause. Uz to stoji kratak opis koji kaže sljedeće:" Uronite u distopijski svijet koji nema uređeno društvo, zakon i red. Rage 2 spaja pravi otvoreni FPS svijet u kojemu možete ići bilo gdje, pucati u što god želite i raznijeti sve". Kako to točno izgleda vidjet ćemo sutra, a prema prvom traileru se čini da bi moglo biti i multiplayer akcije.