Ubisoft planira otvorenu betu za Anno 1800

Francuski izdavač je objavio kako će nešto prije izlaska nove strateške igre svi igrači moći vidjeti o čemu se radi kroz otvoreni beta test

Mateja Šop srijeda, 6. veljače 2019. u 07:30

U posljednjih desetak dana su de dogodile dvije stvari vezane uz strategiju Anno 1800 u posljednjih desetak dana. Najprije je Ubisoft objavio kako je razvojni tim Blue Byte procijenio da bi bilo dobro da uzmu dodatno vrijeme za dorađivanje igre, pa su pomaknuli datum izlaska. Nakon toga se održalo zatvoreno beta testiranje koje je završeno jučer. Sada smo dobili novu informaciju koja je vezana uz otvoreno beta testiranje.

Izdavač kaže kako će svi zainteresirani igrači moći sudjelovati u otvorenoj beti par dana prije izlaska konačne verzije. Test će se održati između 12. i 14. travnja, za preuzimanje igre trebat će vam poseban klijent, ali se nećete morati registrirati. Razvojni tim se osvrnuo na povratne informacije koje su im igrači dali za vrijeme zatvorene bete i koje su bile vezane uz balans, poteškoće s multiplayerom, performanse i sustav zvan Influence te objasnili kako će što doraditi do izlaska.

Blue Byte je zadovoljan rezultatima zatvorene bete i zahvalili su se svim igračima koji su sudjelovali - od velikih streamera do onih koji su svoje povratne informacije tiho slali - i za kraj dodali kako će u otvorenoj beti biti dostupni neki sadržaji o kojima još nisu spremni pričati, ali koji nisu bili dostupni do u prvom testiranju.

Nakon dva futuristička nastavka, Anno 1800 će se baviti razdobljem industrijske revolucije, a nakon pomicanja datuma izlaska ovu ćemo strategiju moći zaigrati 16. travnja na računalima. Ako ste zainteresirani, igru možete kupiti već sada i to u tri verzije: obična koja uključuje osnovnu igru za 60 eura, Digital Deluxe koja za 70 eura uz to dodaje Anarchist DLC, neke kozmetičke dodatke, Digital Artbook i soundtrack te Pioneers Collector's Edition koja košta 90 eura i uz spomenute digitalne sadržaje uključuje i kutiju izrađenu u viktorijanskom stilu s raznim umjetninama i dodacima. Predbilježbe možete odraditi ovdje, osnovne informacije o igri pronaći ovdje i registrirati se ovdje ako želite biti u toku s novostima.