Bivši "pirat" Arash Pendari dolazi na Digital Shapers konferenciju

Vlasnik Vionlabsa će otkriti koje su posljedice ilegalnog skidanja video sadržaja s interneta i kako pronaći platformu koja filtrira sadržaj prema interesima korisnika

Bug.hr srijeda, 23. listopada 2019. u 14:00

Na ovogodišnje izdanje RTL-ove konferencije Digital Shapers, čija je središnja tema digitalizacija, dolazi i bivši "pirat", a danas vlasnik tvrtke Vionlabs koja poboljšava korisničko iskustvo za sve ljubitelje filmova i televizije – Arash Pendari. Ovaj serijski poduzetnik, rođen u Iranu, ali odrastao u Švedskoj, prvu je tvrtku osnovao u dobi od svega 18 godina.

U kinu Kaptol Boutique Cinema će ispričati sudionicima zašto je odustao od "piratstva", je li Netflix zaista tako dobar streaming servis, koje su posljedice ilegalnog skidanja video sadržaja s Interneta i kako uopće pronaći platformu koja uspješno filtrira sadržaj prema korisničkim interesima. Njegov Vionlabs prikuplja filmske, televizijske i VOD sadržaje, a posebnom tehnologijom omogućava korisnicima da budu izloženi sadržaju koji ih zanima. Pendari je zasigurno jedan od najglasnijih zagovornika kvalitetnih digitalnih streaming servisa.

"Kada korisnici pretražuju sadržaj, moraju otići na nekoliko web lokacija da bi pronašli sve što ih zanima, a zbog nedostatka informacija nerijetko završe s ilegalno skinutim filmovima ili serijama. Upravo sam zbog toga odlučio napraviti platformu koja na jednom mjestu nudi sve informacije, raznovrsni sadržaj te vrhunsku AI tehnologiju koja će zaista prema preferencijama korisnika kategorizirati, a onda i ponuditi personalizirani sadržaj", objašnjava Pendari.

Organizator konferencije Digital Shapers, RTL Hrvatska, svjestan je koliko je dubinska transformacija medija, gospodarstva i cijelog društva nužna te zato svake godine u Zagreb dovodi zanimljive međunarodne govornike poput Pendarija kako bi predstavili svoja digitalna rješenja, podijelili svoja iskustva i prakse te prenijeli svoja znanja.

Ulaznice za Digital Shapers konferenciju koja se održava 28. studenog već su u prodaji putem sustava Entrio, a njihova early bird cijena do 1. studenog je 600 kuna. Sve informacije o konferenciji dostupne su na službenoj web stranici Digital Shapers i Facebook stranici.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi