Počeo je .debug, donosimo djelić atmosfere…

Više mjeseci priprema rezultiralo je s 52 predavanja raspoređena u 3 tracka, spremnih za nekoliko stotina developera koji će ih moći pogledati online ili offline

debug.hr četvrtak, 10. lipnja 2021. u 11:55

Drage developerke i developeri, upravo je počeo .debug, najveća konferencija za programere ikad organizirana u našoj regiji. Zbog epidemioloških mjera fizičkih će posjetitelja u ovom izdanju biti nešto manje, no praćenje smo svima ovoga puta omogućili i online. Uvodno keynote predavanjo prvog dana održao je Tomislav Car, CEO Infinuma.

Na ovom mjestu možete vidjeti kompletan program konferencije, a u slučaju da vas bilo što od njega zainteresira – znajte da su online-only ulaznice i dalje u prodaji. Osim što se uz njih možete uživo priključiti programu, koji se sastoji od čak 52 predavanja raspoređena u tri tracka, baš sva predavanja možete s istom ulaznicom pogledati i naknadno, u snimkama koje će putem Entrio sustava biti dostupne još tjednima.

Raspored predavanja u stvarnom vremenu dostupan je i putem posebne mobilne aplikacije na adresi debug2021.sessionize.com.

Podsjećamo da sudjelovanjem na .debugu te pažljivim praćenjem programa imate priliku osvojiti nagradu našeg sponzora SofaScorea, PlayStation5, a i drugi partneri pripremili su razna iznenađenja za sudionike.

.debug se održava uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma i organizacijsku suradnju Algebre, a sponzori konferencije su: Croatia osiguranje, FIVE, Infinum, Rimac Automobili, SofaScore, SPAN, Trikoder, Agrivi, Amodo, Barrage, CROZ, Gideon Brothers, GlobalLogic, Infobip, LAQO, LeverUP, Microblink, Nanobit, Njuškalo, Plus Hosting, Photomath, Porsche Digital Croatia, Productive, Q Agency, Serengeti i Sysbee.