mIzbori – službena mobilna aplikacija za praćenje predsjedničkih izbora

Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske pripremilo je mobilne aplikacije za kontrolu zapisnika i za uvid u rezultate glasanja na predstojećim izborima za predsjednika države

Sandro Vrbanus petak, 20. prosinca 2019. u 14:12

Predsjednički izbori u Republici Hrvatskoj održavaju se ove nedjelje, 22. prosinca, uz mogući drugi krug dva tjedna nakon toga, 5. siječnja. Državno izborno povjerenstvo građanima će rezultate izbora, kako će oni pristizati s glasačkih mjesta, osim putem svoje web stranice, učiniti dostupnima i putem specijaliziranih mobilnih aplikacija.

Mobilna aplikacija za uvid u rezultate glasanja mIzbori namijenjena je javnosti za uvid u rezultate predstojećih izbora. Aplikacija je dostupna za mobilne operacijske sustave Android i iOS na sljedećim poveznicama: Google Play, App Store.

U ovoj će aplikaciji biti moguće pratiti podatke o odazivu birača i rezultatima izbora za predsjednika Republike Hrvatske u stvarnom vremenu, kako budu obrađivani. Rezultati će, zbog preglednosti, biti prikazivani isključivo u obliku postotaka, dok će svi detaljniji podaci i dalje biti dostupni putem web stranice DIP-a na adresi izbori.hr.

Državno izborno povjerenstvo objavilo je i mobilne aplikacije za kontrolu zapisnika (Android, iOS), namijenjene prvenstveno članovima biračkih odbora na glasačkim mjestima.3-smjerni podni audiofilski zvučnici

FOCAL Aria 926

Klasičan i moderan dizajn, 45Hz - 28kHz, točka niske frekvencije 6 dB 37Hz, 91.5dB, 8 ohma, 40 - 250W.

18.999 kn Kupi

2-smjerni bookshelf zvučnici

MONITOR AUDIO SILVER 50

Snažan zvuk s impresivnim razmjerom i dinamikom, 100 W RMS, 52 Hz – 35 kHz, 8 ohma, 87 dB, 40 – 100 W, HiVe II sustav priključaka.

4.399 kn Kupi