RBA uvodi domaću aplikaciju Jenz, "Instagram za tvrtke"

Kako bi povezala svoje djelatnike iz cijele Hrvatske i ubrzala protok informacija Raiffeisen banka počela je koristiti domaće rješenje iz agencije Q, aplikaciju Jenz za internu komunikaciju

Sandro Vrbanus ponedjeljak, 28. lipnja 2021. u 13:09

Raiffeisen banka (RBA) objavila je danas kako su počeli koristiti domaću platformu za interne komunikacije unutar tvrtke, Jenz. Svrha ove aplikacije u RBA bit će povezati svoje djelatnike iz cijele Hrvatske, ubrzati protok informacija te osnažiti kolege da međusobno dijele iskustva i crtice iz osobnog života.

Aplikacija Jenz, koju je razvila zagrebačka IT tvrtka Q, svojevrsni je "Instagram za djelatnike", a karakterizira je jednostavnost i intuitivnost, kao i vizualna atraktivnost – za razliku od drugih poslovnih komunikacijskih kanala. 

"Odlučili smo napraviti hrabar iskorak u trendu suvremene komunikacije i Jenz je bio pun pogodak za našu banku. Željeli smo da se svi bolje upoznajemo i jače povežemo, pogotovo sad kada skoro pola banke radi od doma. Napokon razmjenjujemo informacije i ideje na ležeran, osobniji način, oslobođen od korporativne strukture. Raduje me vidjeti kolege koji opale selfie na druženju poslije posla", poručio je Sven Petrak, iz odjela Komunikacija i održivosti u RBA.

Jenz funkcionira kao moderna, zatvorena društvena mreža koja olakšava i značajno unaprjeđuje informiranje i povezivanje djelatnika. Aplikacija ima nekoliko glavnih funkcionalnosti koje se bave internom komunikacijom i feedbackom poput službenih obavijesti, objava i profila djelatnika, statusa odsutnosti, "Pohvali kolegu", anonimnog pretinca prijedloga i žalbi te anketa.

Uz RBA, Jenz trenutno koristi niz stranih i domaćih tvrtki. Čak 95% djelatnika kaže kako zahvaljujući Jenzu nisu propustili niti jednu važnu informaciju o tvrtki, a 92% njih smatra kako Jenz doprinosu boljitku firme, te bi ju preporučilo drugim kompanijama. Također, čak 98% djelatnika smatra da anoniman "Shoutbox" doprinosi transparentnijoj internoj komunikaciji, dok 90% djelatnika misli da im Jenz pomaže da bolje upoznaju svoje kolege.

O mobilnoj aplikaciji Jenz mogli ste slušati na nedavno održanoj developerskoj konferenciji .debug, i to izravno od ljudi koji su je izradili. U slučaju da ste propustili ovo predavanje, i dalje ga možete pogledati online.

📢 Besplatna dostava

LOGITECH G502

Stigli su novi članovi legendarne G502 obitelji!

699kn 92,77 € Kupi

📢 Za odvažne!

ROG gaming laptopi

Serija laptopa za najbolji gaming doživljaj. Pretvara svaku igru u realistično iskustvo.

11999 kn 1.592,54 € Kupi


JBL Stage akcija!

JBL

Pronađi JBL Stage seriju zvučnika po sniženim cijenama.

Kupi

3 - smjerni podni zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

35Hz – 30kHz, 90dB, 116dB, 200W, 8 ohma, 28 mm aluminijski visokotonac, za srednje do velike prostorije.

10.998 kn 1.459,69 € 14.100 kn Kupi

TWS party zvučnik

SHARP PS-919BK

14 sati reprodukcije, višebojni svjetlosni show s različitim načinima rada, 130W RMS, Bluetooth, IPX5.

899 kn 119,32 € Kupi