Apple će ovog mjeseca predstaviti iPhone 14 u novoj boji?

Prema informacijama iz različitih izvora, Apple se sprema predstaviti novi iPhone 14 u žutoj boji. Riječ je o kombinaciji koja nije bila viđena na njihovim mobitelima od 2019. godine

Matej Markovinović nedjelja, 5. ožujka 2023. u 12:14
📷 Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Uz crnu, ljubičastu, plavu, crvenu i bijelu, iPhone bi uskoro mogao doći u još jednoj boji. Prema informacijama koje je objavio Setsuna Digital na Weibou, Apple će već ovog mjeseca na tržište dovesti iPhone 14 i 14 Plus u žutoj boji.

Iako Setsuna Digital nije popularan leaker na Weibou, dolazak žutog iPhonea 14 neovisno je potvrdio portal 9to5Mac, dok je MacRumors saznao iz više izvora da Appleov PR tim sljedeći tjedan planira predstaviti nešto novo, što bi upravo mogao biti – iPhone u novoj boji.

Korisnik Twittera Kostiantyn Konovalov, poznatiji pod nadimkom aaple_lab, objavio je rendere koji prikazuju kako bi iPhone 14 i 14 Plus modeli mogli izgledati u žutoj boji.

Podsjetimo, prvi iPhone u žutoj boji bio je 5C model, koji je predstavljen 2013. godine. Nakon toga, Apple je predstavio žuti iPhone XR 2018., a godinu dana kasnije, stigao je i žuti iPhone 11. Dakle, ako se ove glasine pokažu istinitima, to neće biti prvi put da se tehnološki gigant iz Cupertina odlučuje na ovu boju.