Korisnici Galaxy S23 Ultre ostali su bez važne značajke za snimanje videozapisa

Na društvenim mrežama 'niču' objave korisnika koji se žale da od lipanjskog ažuriranja njihova Galaxy S23 Ultra više ne može snimati 8K videozapise s visokim bitrateom

Matej Markovinović nedjelja, 30. srpnja 2023. u 22:02
📷 Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Veliko lipanjsko ažuriranje za seriju mobitela Galaxy S23, donijelo je mnoga poboljšanja kad je riječ o performansama kamera. Ipak, korisnici Galaxy S23 Ultre primijetili su da im od tog ažuriranja nedostaje opcija za snimanje 8K videozapisa s visokim bitrateom.

„Moja S23 Ultra mi više ne dopušta odabir snimanja 8K videozapisa s visokim bitrateom, ni u 24 FPS-a, ni u 30. Pokušao sam promijeniti sve postavke, resetirati ih, očistiti cache i popraviti aplikacije. Moj prijatelj ima S22 Ultru s Exynosom i još uvijek može odabrati tu opciju. Samsung, što se dogodilo ovdje? Koristio sam ovu značajku bez problema“, napisao je jedan korisnik na Redditu.

Ovo nije jedina objava u kojoj se korisnik S23 Ultre žali na nedostatak opcije za snimanje 8K videozapisa s visokim bitrateom. Čini se da je riječ o problemu koji je zahvatio sve one koji koriste Samsungov trenutni flagship, a koji su preuzeli i instalirali lipanjsko ažuriranje.

Samsung se o ovom problemu još nije službeno oglasio, no pretpostavlja se da će ga već u sljedećem ažuriranju popraviti.