Novim ažuriranjem Galaxy S10 serija dobila još značajki iz Note serije

Samsung je najavio novo softversko ažuriranje za pametne telefone iz serije Galaxy S10 koje će na navedene uređaje donijeti nove značajke koje su do sada bile ekskluziva za Note seriju

Stjepan Bilić subota, 16. studenog 2019. u 07:00

Samsung je najavio novo softversko ažuriranje za telefone iz serije Galaxy S10. Time će ova serija postati još moćnija, jer s ažuriranjem dolaze i značajke koje su do sada bile dostupne samo na Note seriji, poput novih multimedijskih formata i Wi-Fi funkcija.

Nakon ažuriranja korisnicima će biti omogućeno i jednostavnije korištenje uređaja. Primjerice, u galeriji će moći brzo pronaći željene fotografije upisivanjem ključnih riječi kao i pjesme te filmove pomoću naprednijeg pretraživača koji prikazuje prijedloge sadržaja direktno s aplikacija za multimedijski streaming.

Nadalje, uz dodatak Media & Devices na aplikaciji Quick Panel korisnici će biti u mogućnosti kontrolirati multimedijalno iskustvo na više uređaja. Značajka Auto Hotspot na jednostavan način pretvara Galaxy S10 u Wi-Fi prijemnik i omogućava pametnom telefonu da automatski uspostavi pristupnu točku s ostalim Samsung uređajima.

Funkcija Wi-Fi Tips upozorava korisnike i pruža im podršku u slučaju problema, kako bi mobilna veza bila stabilna i sigurna. Novo ažuriranje omogućava korisnicima dodavanje dodatnog sadržaja u videozapise, bez potrebe za S-Pen olovkom (crteži i sl.), a uz upotrebu značajke AR Doodle.

Nadalje, dodane su i značajke – Super steady video, Night Mode za selfie kameru, a dodatno je olakšano i uređivanje videozapisa koje će korisnici nakon ažuriranja Samsung Dex programa moći pretvarati u dinamičke video klipove, lakše i brže.