OnePlus 10 Pro na prvim renderima otkriva neobičnu 'stražnjicu'

Iako su ovi renderi bazirani na fotografijama ranog prototipa uređaja, OnLeaks smatra da ovakav dizajn možemo očekivati od novog OnePlusa 10 Pro

Matej Markovinović četvrtak, 11. studenog 2021. u 11:56

Renderi koje je u kolaboraciji s portalom Zouton objavio renomirani leaker Steve Hemmerstoffer, poznatiji kao OnLeaks, prikazuju stražnju stranu OnePlus 10 Pro pametnog telefona, koji bi prema svim navodima trebao izaći početkom sljedeće godine.

Riječ je o renderima koju su izrađeni na osnovu fotografija ranog prototipa uređaja, pa postoji mogućnost da se dizajn u konačnici ipak malo promijeni. No, u svakom slučaju, ono što odmah upada u oko je neobičan modul kamera, koji se na uzor Samsungove S21 serije „stapa“ s bočnom stranom uređaja.

OnePlus 9 Pro imao je četiri kamere, a sudeći prema ovim renderima, čini se da se OnePlus 10 Pro „riješio“ jedne, dok mjesto četvrte zauzima LED bljeskalica. Prema pisanju Android Centrala, to vjerojatno znači da je tvrtka odlučila ukloniti onaj pomalo beskorisni „monochrome“ senzor od 2 MP, što će mnogi korisnici pozdraviti.

Foto: OnLeaks/Zouton
Foto: OnLeaks/Zouton

Specifikacije novog OnePlusovog flagshipa trenutno nisu poznate, no pretpostavlja se da će bez problema konkurirati najboljim uređajima iz 2022. godine. Predviđa se da će koštati oko 1100 dolara.