OnePlus 7T zadržava notch, ali i dobiva treću kameru

Poznati leaker @OnLeaks izradio je u suradnji s internetskom trgovinom PriceBaba CAD rendere za pametni telefon OnePlus 7T čije se predstavljanje očekuje kroz koji dan ili tjedan

Stjepan Bilić ponedjeljak, 26. kolovoza 2019. u 06:00

Iako je tek prije koji mjesec predstavljen OnePlus 7, njegov proizvođač uskoro na tržište planira izbaciti i osvježeni model – OnePlus 7T. Leaker @OnLeaks izradio je u suradnji s internetskom trgovinom PriceBaba CAD rendere koji bi nam trebali dočarati kako bi navedeni uređaj u konačnici trebao izgledati.

Kao i uvijek renderi su napravljeni na temelju dosadašnjih glasina pa ih treba uzeti s malom zadrškom. No, do sada se pokazalo kako je @OnLeak dosta pouzdan kao izvor informacija pa mu za sada nemamo razloga ne vjerovati kako CAD renderi prikazuju upravo onakav uređaj kakav će OnePlus i predstaviti za koji dan ili tjedan.

S prednje strane nema promjena u odnosu na aktualni OnePlus 7. Zaslon se čini isti, s urezom u obliku kapljice vode na vrhu unutar kojeg je smještena selfie kamera. No, zato ima promjena na stražnjoj strani kućišta. Naime, renderi otkrivaju kako će sa stražnje strane biti ugrađena dodatna, treća, kamera te kako će kamera biti smještene unutar, povećeg, okruglog modula.

Razmještaj kamera će također biti drugačiji. Dok su kamere na OnePlus 7 modelu postavljene okomito, na OnePlus 7T modelu bit će postavljene vodoravno. LED bljeskalica bit će smještena centralno, odmah ispod srednje kamere.

Kroz manju promjenu dizajna prošla je i donja strana uređaja, gdje je vidljiva samo jedna mrežica (zvučnik) dok OnePlus 7 ima dvije. Zadržan je USB-C port što je i za očekivati, jer trenutno novijeg USB-C porta nema. Na žalost ljubitelja glazbe, 3,5-milimetarski audio port nije vraćen pa će za spajanje analognih slušalica biti potrebno koristiti adapter.