OnePlus 8 Pro stiže s osvježavanjem zaslona od 120 Hz

Prema novim glasinama budući OnePlus 8 Plus smartphone koji stiže u drugom kvartalu iduće godine imat će zaslon s osvježavanjem od 120 Hz

Matija Pavlić subota, 9. studenog 2019. u 07:00

Na tržištu postoji nekoliko modela pametnih telefona koji imaju osvježavanje zaslona od 120 Hz, kao što su na primjer Asus ROG Phone II i Razer Phone 2.

U budućnosti bi im se trebao pridružiti još jedan pametni telefon. Nove glasine spominju OnePlusov budući pametni telefon OnePlus 8 Pro koji bi također trebao sadržavati osvježavanje zaslona od 120 Hz. Spominje se i Apple sa svojim iPhoneom za iduću godinu koji bi trebao sadržavati zaslonsku tehnologiju ProMotion OLED s osvježavanjem od 120 Hz.

Što se tiče preostalih značajki budućeg OnePlus 8 Pro modela spominje se četverostruka stražnja kamera, što uključuje primarnu kameru s 64-megapikselnim ili 128-megapikselnim senzorom, ultraširoku kameru i telephoto kameru s 3x optičkim zumiranjem.

Čip je Qualcommov nadolazeći Snapdragon 865 uz 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Zajedno s OnePlus 8 modelom OnePlus 8 Pro se na tržištu očekuje u drugom kvartalu iduće godine.