Reagiranje na objavu: Litva poručuje ljudima da se 'riješe' kineskih pametnih telefona

Glasnogovornik Xiaomija demantira agencijske navode i tvrdnje objavljene u Litvi

Bug.hr četvrtak, 23. rujna 2021. u 14:02

Na jučer objavljeni članak pod naslovom: "Litva poručuje ljudima da se 'riješe' kineskih pametnih telefona i da ih ne kupuju", dobili smo reakciju glasnogovornika Xiaomija, koju prenosimo u cijelosti:

Xiaomijevi uređaji ne cenzuriraju komunikaciju svojih korisnika niti komunikaciju prema njima. Xiaomi nikad nije, niti neće, korisnicima svojih pametnih telefona ograničiti ili onemogućiti njihova osobna postupanja, kao što su pretraživanje, pozivanje, pregledavanje weba ili korištenje komunikacijskog softvera trećih strana. Xiaomi u potpunosti poštuje i štiti zakonska prava svih korisnika. Xiaomi je usklađen s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) Europske unije.Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi