Redmi poslao pozdrave OnePlusu

Redmi provocira OnePlus, tj. šalje mu pozdrave preko Twittera u kojima ne zaboravlja napomenuti kako pravi flagship killer tek treba stići – Redmi K20, jer OnePlusovi mobiteli zbog cijene to više nisu

Stjepan Bilić četvrtak, 16. svibnja 2019. u 06:00

Redmi tek treba predstaviti svoj prvi flagship – K20. Stoga svaku sekundu do tog trenutka pokušava iskoristi na najbolji način kako bi se promovirao u medijima. Kud ćete bolje, nego bacanjem rukavice u lice renomiranim proizvođačima na čiji se teren želite ubaciti.

Tako je Redmi poslao pozdrave OnePlusu koji je jučer predstavio novu generaciju flagship killera – OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro. No, kako flagship killera ne može biti puno, jer se time gubi sama smisao te titule, odnosno statusa, Redmi je odlučio napomenuti OnePlusu kako se njegovi killeri, više ne mogu smatrati takvima, te da pravi flagship killer tek treba stići.

Razlog ovoj provokaciji je očito cijena nove OnePlus 7 serije. S početnom cijenom od gotovo 600 eura, takvi uređaji se i ne mogu smatrati flagship killerima, jer su takav status ranije izgradili upravo na činjenici da su kompetentan hardver nudili po bitno nižim cijenama.

Redmi je čestitao OnePlusu s natpisom da su čuli za njihov novi flagship, dok u potpisu stoji „Regards Flagship Killer 2.0 comming soon“. Budući da su određene dijelove teksta obojali drugačijom (crvenom) bojom, i jasno istakli kako će i njihov uređaj imati Snapdragon čip jasno je kako misle na K20.