Samsung Galaxy Z Fold 4 'slučajno' osvanuo na Amazonu

Samsung Galaxy Z Fold 4 imat će zaslone šireg formata slike te će biti ponešto tanji od svoga prethodnika

Matej Markovinović nedjelja, 7. kolovoza 2022. u 11:05

Samsung će 10. kolovoza na Unpacked događaju predstaviti svoje nove sklopive mobitele. Riječ je o Galaxy Z Fold 4 i Z Flip 4 modelima, o kojima se već gotovo sve zna, zahvaljujući informacijama koje „cure“ u javnost već mjesecima.

Dok su prijašnja „šuškanja“ dolazila uglavnom od leakera na društvenim mrežama, ovoga puta je neke informacije, sasvim „slučajno“, dao ni više ni manje nego - nizozemski Amazon.

Naime, na nizozemskom Amazonu osvanuo je oglas za Galaxy Z Fold 4, koji prikazuje službene rendere i specifikacije zaslona. Sada je, dakle, potvrđeno da će Samsungov novi sklopivi mobitel imati 6,2-inčni vanjski zaslon te unutarnji od 7,6 inča. Oba će imati frekvenciju osvježavanja od 120 Hz.

U usporedbi s prošlogodišnjim modelom, glavna promjena kod zaslona na Z Foldu 4, upravo je činjenica da dolaze s nešto širim formatom slike. Vanjski je 23.1:9, dok je unutarnji zaslon 21.6:9. Debljina sklopljenog mobitela iznosi 15.8 milimetara, što predstavlja blagi napredak u odnosu na Z Fold 3.

Cijena na Amazonu nije bila navedena, a oglas je ubrzo uklonjen sa stranice. Više detalja o Z Foldu 4 bit će dostupno 10. kolovoza.