Samsung pripremio posebno Star Wars izdanje Galaxy Note10+

Sredinom idućeg mjeseca u kinima će se početi prikazivati novi Star Wars film – The Rise of Skywalker, a Samsung je tim povodom najavio i posebno Star Wars izdanje telefona Galaxy Note10+

Stjepan Bilić četvrtak, 21. studenog 2019. u 10:54

Sredinom idućeg mjeseca u kina diljem svijeta stiže novi Star Wars film – The Rise of Skywalker. Samsung je odlučio iskoristiti dolazak novog nastavka kako bi najzagriženijim fanovima ponudio posebno Star Wars izdanje telefona Galaxy Note10+.

Hardverskih promjena nema, ali zato ima kozmetičkih. Kako je vidljivo iz priložene fotografije Samsung je Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition obojao i obukao u tamnu "Darth" temu. Iako film nosi naslov Uspon Skywalkera u Samsungu čini se navijaju za drugu stranu, jer u ponudi neće biti modela sa Skywalker temom.

Kako smo na početku naveli, hardverskih promjena u odnosu na standardni Galaxy Note10+ nema, sve su promjene isključivo kozmetičke. Uz Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition Samsung donosi posebne pozadine, posebne shutdown animacije te posebne ikone i zvukove.

Samsung je i S-Pen prigodno obojao u crvenu boju, kako bi što više sličio na lightsaber tamne strane. Galaxy Buds (bežične slušalice) dolaze u crnoj boji, s tim da je unutrašnjost kutije (punjača) crvene boje. Stražnja strana kućišta telefona također je dobila prigodne oznake, uključujući i natpis „Star Wars“. Za korisnike koji žele dodatno zaštiti uređaj od oštećenja Samsung je pripremio i specijalno dizajniranu kožnu futrolu, a za kolekcionare metalnu značku.

Službeni početak prodaje kreće od 13. prosinca 2019. godine, a film se u američkim kinima počinje prikazivati od 20. prosinca 2019. Cijena posebnog izdanja bit će 1.300 USD. Osim na američkom tržištu, Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition bit će moguće nabaviti i u Australiji, Danskoj, Finskoj, Njemačkoj, Hong Kongu, Južnoj Koreji, Norveškoj, Rusiji, Španjolskoj, Švedskoj, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima te Velikoj Britaniji.