Samsung registrirao devet novih Galaxy A smartphonea

Samsung je pri EUIPO-u zaštitio imena devet novih pametnih telefona iz njihove Galaxy A serije koja pokriva širok spektar uređaja od onih entry-level do onih visoke srednje klase

Matija Pavlić petak, 2. kolovoza 2019. u 19:14

Samsungova serija pametnih telefona Galaxy A pokriva širok spektar kategorija mobilnih uređaja, od onih entry-level (gdje zamjenjuje ugaslu Galaxy J seriju uređaja) pa sve do visoke srednje klase koja se već približava modelima iz Galaxy S serije uređaja.

Zbog toga ta serija uključuje velik broj uređaja pa su tako aktualni modeli kao što je Galaxy A10, Galaxy A20, Galaxy A20e, Galaxy A30, Galaxy A40, Galaxy A50, Galaxy A60, Galaxy A70 i Galaxy A80.

Samsung se čini se sprema na novu generaciju Galaxy A mobilnih uređaja, barem prema zahtjevom za zaštitom imena  novih uređaja pri Uredu Europske unije za intelektualno vlasništvo (EUIPO) koji je podnesen 29. srpnja.

Ukupno se spominje devet novih Galaxy A pametnih telefona, a to su redom Galaxy A11, Galaxy A21, Galaxy A31, Galaxy A41, Galaxy A51, Galaxy A61, Galaxy A71, Galaxy A81 te Galaxy A91. U međuvremenu, dok se ovi uređaji ne pojave na tržištu Samsung će osvježiti aktualnu seriju Galaxy A uređaja s modelima kao što su Galaxy A10s i Galaxy A30s.