Torbica i mobitel u jednom? Upravo to pokušava biti Honor V Purse

Konceptualni Honor V Purse zamišljen je kao spoj torbice i mobitela, koji za cilj ima smanjiti ovisnost ljudi o brzoj modi

Matej Markovinović ponedjeljak, 4. rujna 2023. u 06:00
Honor V Purse 📷 Foto: Honor
Honor V Purse Foto: Honor

Otvorenje Honorovog keynotea na ovogodišnjoj IFA-i, nije prošlo samo uz predstavljanje sklopivog Magica V2. Prikazan je i konceptualni mobitel Honor V Purse koji je, u punom smislu riječi, zamišljen kao spoj – torbice i mobitela.

Konkretnije, ovo je mobitel koji kombinira fizički dizajn, poput izmjenjivih remena, sa živahnim i interaktivnim licima Always On Displaya iza kojih stoje svjetski poznati modni dizajneri i umjetnici, poput Brama van Diepena, Yuneue Esparza, Yuana Youmina i umjetnice Xiao Hui Wang.

Uz te izmjenjive remene i različite dizajne AOD-a, cilj je da se Honor V Purse može uskladiti s različitim odjevnim kombinacijama čime se, barem prema riječima Honora, smanjuje ovisnost o brzoj modi.

Budući da je riječ o konceptualnom mobitelu koji vjerojatno nikada neće ići u masovnu proizvodnju i slobodnu prodaju, Honor se nije doticao detalja o specifikacijama. Rečeno je, doduše, da je ovaj mobitel čak tanji od Magica V2 te da može izdržati preko 400.000 sklapanja.