Osvojite MS Energy Neutron N3 električni romobil

Uz temu broja o električnim romobilima koju možete pročitati u aktualnom Bugu, pripremili smo i prigodnu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti jedan od testiranih modela - MS Energy Neutron N3

Vinko Krištić četvrtak, 16. travnja 2020. u 07:00

Električni romobili posljednjih su godina ušli u modu, posebno u urbanim sredinama. Radi se o izvrsnim ekonomičnim prijevoznim sredstvima, idealnim za put do posla/faksa i natrag. U aktualnom broju Buga (br. 329, travanj 2020.) posvetili smo im cijelu temu broja. Navedeni Bug potražite na kioscima i drugim prodajnim mjestima. Imate priliku na jednome mjestu doznati sve! Bilo da se prvi put zanimate za električni romobil ili ste već iskusni vlasnika - za sve imamo korisne i zanimljive informacije.

Osim navedene teme, u aktualnom broju Buga čeka vas i prigodna nagradna igra. Jedan od domaćih ponuđača električnih romobila je i M SAN Grupa. Osim što su nam nekolicinu modela iz svoje ponude (MS Energy) dostavili na test, jedan od modela odlučili su pokloniti i jednom najsretnijem čitatelju u nagradnoj igri. Riječ je o modelu MS Energy Neutron N3.

MS Energy Neutron N3

Neutron N3 pripada u višu srednju klasu romobila u ponudi marke MS Energy. Radi se o romobilu koji nas je oduševio na testu. Ima širok upravljač, integriran ekran, ugrađen stražnji amortizer i moguće je izvršiti dijagnostiku te saznati mnoštvo detalja kroz pripadajuću mobilnu aplikaciju. Nosivost mu je 100 kg, a maksimalna deklarirana brzina 25 km/h uz snagu motora od 350 W i autonomiju od 28 km.

Kompletnu recenziju električnog romobila MS Energy Neutron N3 potražite ovdje.

Što trebate napraviti da biste ga osvojili?

Pravila nagradne igre su jednostavna. Ako naše igre igrate svakog mjeseca, nije vam potrebno dodatno objašnjavati. Ipak, još ćemo jednom ukratko ponoviti cijeli postupak:

  1. Ako još niste, kupite aktualni broj print izdanja Buga (br. 329)
  2. U Bugu potražite jedinstveni 10-znamenkasti kod (nalazi se odmah na početku na oglasu za nagradnu igru)
  3. Posjetite web lokaciju www.bug.hr/nagradna/msenergy/prijava
  4. Upišite svoje osobne podatke i prepišite jedinstveni kod iz Buga te potvrdite prijavu

Sudjelovati možete onoliko puta koliko primjeraka Buga ste kupili tj. koliko jedinstvenih kodova imate. Na taj način ćete si povećati šansu za dobitak. Nagradna igra traje do 30.4.2020., a ime sretnog dobitnika objavit ćemo na Bug.hr 5.5.2020. Sretno!