Sretni čitatelj osvojio Sharpov 4K TV od 55 inča

U svibanjskoj nagradnoj igri dijelili smo TV uređaj SHARP dijagonale 140 cm i 4K razlučivosti. Saznajte tko je osvojio ovu vrlo lijepu nagradu

Vinko Krištić subota, 1. lipnja 2019. u 18:00

Završila je još jedna nagradna igra koju svaki mjesec redovito organiziramo za čitatelje print izdanja Buga. Sponzor nagradne igre tijekom svibnja bio je Ronis koji je za tu prigodu poklonio TV uređaj. Svi koji su kupili Bug 318 mogli su sudjelovati u ovoj nagradnoj igri uz korištenje jedinstvenog koda koji se nalazio u svakom primjerku Buga.

TV koji ima sve bitno

TV uređaj koji smo poklanjali bio je SHARP LC-55UI7552E. Dakle, riječ je o smart TV uređaju dijagonale ekrana 140 cm (55“) i 4K UHD razlučivosti. TV ima LED matricu zaslona te mnoštvo opcija – HDR, Bluetooth i WiFi module za povezivanje, utor za SD karticu, tri HDMI priključka, dva USB 2.0 te jedan USB 3.0 priključak. Valja spomenuti da je tu i DVB-T/T2/CD/S tuner te vam neće biti potreban dodatni uređaj za prikaz modernijeg i jačeg TV signala (kad jednog dana dođe u naše krajeve). Sharpovi televizori imaju i vrhunski Harman Kardon zvuk, a više specifikacija o konkretnom modelu potražite ovdje. Osim toga, u aktualnom Bugu možete pročitati i kraću recenziju ovog modela.

Sa posljednjim danom u svibnju izvukli smo dobitnika. Njegovo ime je Dalibor Cug i dolazi iz Koprivnice. Čestitamo Daliboru na osvojenoj nagradi i pozivamo ga da svoje prve dojmove podijeli s nama u komentaru ove objave.

Svima ostalima želimo više sreće drugi put. U novoj nagradnoj igri vezanoj uz lipanjski broj Buga imate priliku osvojiti izvrsne zvučnike PSB Alpha P5. Sretno!