Netflix počastio Android korisnike 'Fast Laughs' i 'Play Something' značajkama

Popularni servis za gledanje sadržaja, Netflix, konačno je odlučio u Android aplikaciju dodati 'Play Something' značajku

Matej Markovinović utorak, 5. listopada 2021. u 20:11

Dobra vijest stiže za korisnike Netflixove Android aplikacije, jer je tvrtka konačno odlučila dodati dugoočekivane značajke – Fast Laughs i Play Something.

Naime, Play Something značajka još je u travnju postala dostupna velikom broju korisnika koji pomoću nje mogu odabrati da im Netflix nasumično prikaže neki film ili seriju.

Značajka je sada dostupna za TV i Android, no još ju ne podržava iOS, ali iz tvrtke ističu da će se i taj problem riješiti u sljedećih nekoliko mjeseci.

Foto: Screenshot/Android Central
Foto: Screenshot/Android Central

S druge strane, Android korisnici dobivaju novu značajku koja je do sad bila ekskluzivna onima na iOS-u. Riječ je o Fast Laughs značajki koja prikazuje isječke iz raznih komedija na platformi, pa Netflix pomoću nje želi ljudima približiti novi sadržaj koji bi ih mogao zanimati, piše The Verge.  

No, valja istaknuti da je Fast Laughs trenutno dostupan Android korisnicima iz SAD-a, Australije, Kanade, Irske, Indije, Malezije, Filipina i Ujedinjenog Kraljevstva.