Ivan Gabrić novi je predsjednik Uprave IN2 grupe

IN2 grupa ima novog predsjednika Uprave Ivana Gabrića, koji će se pridružiti Sanji Svilokos, članici Uprave za poslovanje, i Snježani Stanković, članici Uprave za financije u upravljačkom timu grupacije

Miro Rosandić petak, 21. travnja 2023. u 11:30

Ugledni hrvatski ICT menadžer Ivan Gabrić pred novim je karijernim izazovom. Iza njega je gotovo trideset godina rada u ICT sektoru, počevši od Infosistema, pa do upravljačke pozicije u A1 Hrvatska. Posebno se pamti njegov doprinos impresivnom razvoju Combisa, koji je baš pod njegovim vodstvom izrastao u respektabilnu regionalnu ICT kompaniju.

Zahvaljujući svojem bogatom poslovnom iskustvu Ivan Gabrić je dobro upoznat s IT industrijom i regionalnim tržištem, dugi niz godina radio je na razvijanju kompleksnih ICT usluga i rješenja za niz različitih industrija. Tijekom cijele karijere radio je na razvoju tehnoloških poslovnih rješenja i plasiranju usluga na tržište.

Sada je prihvatio izazovnu poziciju na čelu jedne od najvećih domaćih IT kompanija, koja je prošla kroz promjenu vlasničke strukture i potom turbulentni reorganizacijski period.

IN2 grupa je dio međunarodne grupacije CSI, a poslovni rezultati IN2 grupe za 2022. pokazuju kontinuirani rast poslovanja grupacije.


„Iznimno se veselim dolasku u IN2 grupu, jednu od najvećih i najuspješnijih kompanija u IT sektoru Hrvatske i regije. Vjerujem da će moja pozitivna energija, visoka motiviranost za postizanjem ciljeva i otvorena dvosmjerna komunikacija biti pokretač novih poslovnih uspjeha. Moj je cilj podržati rast grupacije, nastaviti jačati odnose s postojećim korisnicima te pokrenuti nove projekte s novim korisnicima. Mi smo snažna grupacija koju čine prije svega naši zaposlenici, točnije njih 650 u pet poslovnih jedinica u deset tvrtki u sklopu IN2 grupe. Želja mi je da i u budućnosti rastemo kao grupacija s našim zaposlenicima, korisnicima i tržištem u cjelini“, izjavio je Ivan Gabrić, predsjednik Uprave IN2 grupe.

„Drago nam je što će Ivan Gabrić svojom ekspertizom, raznolikim iskustvom i novim idejama dodatno ojačati naš upravljački tim radi daljnjeg organskog i anorganskog rasta IN2 grupe“, istaknula je Katarina Šiber Makar, Senior Vice President for Business Development u CSI-ju i članica Nadzornog odbora IN2 grupe.