Luc Cavelier novi je član Uprave i direktor prodaje u Bulb Technologiesu

Bulb Technologies bavi se digitalizacijom i automatizacijom procesa od 2006. godine. Sada imaju novog direktora prodaje s više od 30 godina iskustva u poslovnom razvoju u industriji kontaktnih centara

Bug.hr utorak, 4. svibnja 2021. u 14:48

Bulb Technologies, kompanija koja se bavi digitalizacijom i automatizacijom procesa brige o kupcima i upravljanja korisničkim iskustvom, objavio je da se Luc Cavelier pridružuje njihovom timu na poziciji člana Uprave i direktora prodaje. Cavelier je ujedno i potpredsjednik za međunarodnu prodaju M+ Grupe, tvrtke koja ima udio u Bulb Technologies, a od početka svibnja u Bulb Technologiesu vodit će prodaju na globalnoj razini.

Iza Luca Caveliera više je od 30 godina iskustva u poslovnom razvoju u industriji kontaktnih centara u Europi i Sjedinjenim Američkim Državama. S obzirom na izuzetno iskustvo i činjenicu da je aktivno sudjelovao u projektima robotske i inteligentne automatizacije procesa na globalnoj razini, Cavelier se pokazao idealnim kandidatom za poziciju, poručili su iz Bulba. Doprinijet će snažnijem pozicioniranju Bulba na međunarodnim tržištima kao i daljnjem razvoju Bulbove inovativne platforme Cempresso u području napredne automatizacije i digitalizacije procesa.

"Čast mi je što sam imenovan direktorom prodaje i članom Uprave Bulb Technologiesa te se veselim radu na izgradnji naše strategije ‘Jedan tim, jedna vizija, jedan cilj‘ kojom ćemo razviti novu dimenziju upravljanja korisničkim iskustvom. Oduševljen sam što ću surađivati s drugim stručnjacima Bulb Technologies koje sam imao priliku upoznati kao izvrsne timske igrače koji promiču inkluzivnu i timsku atmosferu i koji me neprestano motiviraju da radim najbolje što mogu", rekao je Luc Cavelier, direktor prodaje Bulba.

Bulb Technologies

Bulb Technologies osnovan je 2006. godine u Zagrebu i od tada podržava digitalne transformacije u velikim poduzećima. Bave se integracijom sustava u mrežnim okruženjima te omogućavaju klijentima potpunu digitalizaciju i automatizaciju poslovnih procesa s fokusom na korisničku podršku i komunikaciju s kupcima.

Kompanija je dosad osigurala dva kruga financiranja. Fond Venture Capital investirao je 2017. u Bulb Technologies kako bi podržao globalno širenje platforme Cempresso i drugih Bulbovih proizvoda. Ranije ove godine Bulb je osigurao investiciju vrijednu 7 milijuna eura zahvaljujući strateškom partnerstvu s M+ Grupom. Reference Bulb Technologiesa danas uključuju neke od vodećih pružatelja usluga u regiji kao što su Telekom Austria, Deutsche Telekom i United Group.