Zagrepčanin s konceptom superautomobila za LEGO Ideas

Zagrepčanin Vibor Cavor odlučio se prijaviti na projekt LEGO Ideas sa svojim konceptom zamišljenog superautomobila koji bi trebao postati Legov set, naravno, ako dobije dovoljno veliku podršku publike

Bug.hr srijeda, 18. rujna 2019. u 06:00

Projekt LEGO Ideas traje već jedanaest godina, a svojedobno smo pisali o jednom domaćem radu na projektu – onome seta „legića“ za izgradnju modela Dioklecijanove palače. Ovaj rad, na žalost, nije dobio dovoljno veliku podršku publike da bi ga Lego uvrstio u svoju proizvodnju, ali sada imamo još jednog domaćeg sudionika programa, zagrepčanina Vibora Cavora, koji je predložio LEGO set Colide Sprint – concept supercar.

Kako je iz imena jasno, radi se o konceptu superautomobila koji bi, ako dobije dovoljno glasova, trebao postati dio LEGO ponude i komercijalno dostupan kit za ljubitelje legića.

Prema dosadašnjem iskustvu, kako bi nečija ideja zaživjela kao komercijalni LEGO kit, potrebno je skupiti preko 10.000 glasova na stranicama LEGO Ideas na kojima možete glasati za Colide Sprint - concept supercar.

Za sada je Viborov koncept na ovim stranicama dobio nešto manje od osamsto glasova podrške, a do kraja glasanja ostalo je oko 250 dana, pa ukoliko želite pomoći Viboru da ostvari svoj san dajte mu glas podrške na LEGO Ideas stranici!.

Više o cijelom projektu možete saznati u blogu Tina Berkovića, kojem se zahvaljujemo na ustupljenim fotografijama.