Kuo: Šesta generacija Apple Watcha s micro-LED zaslonom

Ming-Chi Kuo vraća se s predviđanjem koje se tiče budućih Apple Watch Series 6 satova koji bi trebali sadržavati micro-LED zaslon, dok će Watch Series 5 generacija i dalje koristiti OLED zaslone

Matija Pavlić utorak, 20. kolovoza 2019. u 22:15

Poznati analitičar Ming-Chi Kuo, koji sada radi za TF International je povodom skorašnjeg predstavljanja Apple Watch Series 5 sata predstavio svoja predviđanja za iduću Apple Watch Series 6 generaciju Apple Watcha koja se na tržištu očekuje iduće godine.

Bit će to prva generacija Apple Watcha s novim micro-LED zaslonom. Za Apple Watch Series 5 satove i dalje su rezervirani OLED zasloni, a oni će imati novog dobavljača, to je tvrtka Japan Display (JDI).

Ona će u suradnji s tvrtkom Changxin Technology raditi na implementaciji OLED zaslona s Apple Watch Series 5 senzorima na dodir.

Kuo je ponovio svoje ranije predviđanje kako će Apple Watch Series 5 satovi prijeći na potpuno keramički dizajn s time da će zadržati što je više moguće izgled prošle Series 4 generacije. Kuo navodi kako bi Apple Watch Series 5 satovi trebali biti predstavljeni možda već idućeg mjeseca zajedno s novim iPhoneima.